FR 4X V-ACORDION

PUTERE ȘI PORTABILITATE

REVOLUȚIA V-ACCORDION CONTINUĂ

Există numeroase caracteristici pentru care acordeonul tradițional poate fi iubit, începând de la expresivitatea ei la portabilitate. Însă dacă v-ați întrebat vreodată până unde pot ridica acordeoanele digitale V-Accordion de la Roland interpretarea dumneavoastră, noul Roland FR-4x este șansa de a descoperi. Având greutate redusă, design compact, burduf sensibil care detectează presiunea și difuzoare full-range încorporate, acest model se simte la fel de familiar ca și acordeonul acustic favorit. Însă acest acordeon digital excelează datorită generatorului de sunet performant al emblematicului FR-8x de la Roland. Puteți alege dintr-o paletă largă de sunete de acordeon din întrega lume și puteți interpreta silențios folosind căști sau îl puteți conecta la PA pentru interpretări live. Controlați alte instrumente muzicale electronice prin conectorul MIDI, sau înregistrați cele cântate pe o memorie USB conectată și distribuiți muzica dumnevoastră. În timp ce sunetul și simțul cântării sunt liniștitor de tradiționale, Roland FR-4x este un acordeon conceput pentru o viață modernă.

fr-4x-bk_main_gal

37 clape și 120 butoane de mână stângă

Compact și ușor

Modulul de sunet și interfața cu utilizatorul emblematicului FR-8x

Ieșiri căști și line

100 seturi de sunete de acordeon (incluzând 67 de seturi pre-încărcate), 162 sunete de orchestră, 32 sunete de orgă, 3 sunete de tobe

Efecte chorus, reverb și rotary încorporate

Recorder audio integrat

Răspuns rapid și sensibilitate înaltă datorită circuitului de detectare a presiunii burdufului

Regulator de rezistență pentru a regla inerția burdufului

Sistem puternic de amplificare încorporat (două difuzoare + un tweeter)

Ecran LCD alfanumeric

Patru slot-uri de extensie pentru acces la biblioteci tradiționale de sunete (extrensiile Balkan și Dallape sunt pre-instalate)

Software de editare FR-4x dedicat

Conexiune USB și MIDI I/O

Port USB memory pentru redarea melodiilor și înregistrare

Alimentat prin adaptor CA sau 10 baterii AA

Disponibil în două culori: negru sau roșu ; fabricat în Italia

fr-4x-rd_gal

Cântați în orice stil cu tonuri încorporate personalizabile

Un acordeon acustic tradițional oferă doar un singur sunet dedicat. Cu generatorul de sunet performant moștenit de la celebrul FR-8x, noul FR-4x așează o orchestră completă în mâinile dumneavoastră, cu o gamă largă de sunete încorporate potrivite pentru orice stil de muzică. Poate veți fi ocupați de cele 100 de seturi de acordeone presetate, comutând între cimpoi franțuzesc și bajan rusesc în aceeași melodie. Poate că veți descoperi cele 162 de sunete de orchestră derivate de la cele mai recente claviaturi Roland, transformându-vă acordeonul într-o orgă, cvartet de coarde sau chitară bas. Puteți adăuga efecte chorus, reverb, rotary sau puteți acompania melodiile cu sunetele de tobe încorporate, iar privind procesul de personalizare rapidă și ușoară a sunetelor – plus biblioteci de sunete suplimentare disponibile prin site-ul Roland oficial – FR-4x este cu adevărat un instrument deschis cu potențial enorm de creativitate.

fr-4x-bk_f_gal

Acordeonul digital care onorează tradiția

În cazul în care cântați la un acordeon tradițional, nu veți dori să faceți compromisuri în privința senzației expresive și portabilității. Cu Roland FR-4x nici nu este nevoie. Amplasarea intuitivă a celor 37 de clape sensibile la velocitate și a celor 120 de butoane de mână stângă se simte instant familiar, în timp ce circuitul de detectare a presiunii burdufului vă permite să modificați inerția după preferință. Deși acordeonul digital are încorporat multe tehnologii, greutatea ei este redusă și are design compact – iar prin opțiunea de a fi alimentat cu adaptor CA sau baterii AA – FR-4x devine o alegere perfectă pentru muzicienii în mișcare.

fr-4x-bk_usb_gal fr-4x-bk_lcd_gal

Ieșiri pentru o varietate de scenarii de creare a muzicii

Exersare. Repetiții. Studio. Scenă. Roland FR-4x are flexibilitatea de a vă ajuta oriunde v-ați ocupa de compunerea muzicii. Prin mufa pentru căști veți putea exersa acasă fără a deranja vecinii, iar când sunteți gata de plecare, un sistem audio performant încorporat, cu două difuzoare și un tweeter asigură sunet pătrunzător, full-range. Compozitorii ambițioși pot conecta la acordeon și dispozitive MIDI externe, precum Roland BK-7m Backing Module pentru acompaniamente controlabile. Acordeoniștii care au des concerte se vor bucura de faptul că FR-4x este complet pregătit pentu scenă, oferind o conexiune directă pentru sistemul PA al locației prin Line Out și el vă salvează de durerea de cap provocată de nevoia de a echipa acordeonul tradițional cu microfon.

fr-4x-bk_connector_gal

Cântați alături de piesele favorite sau înregistrați piesa dumneavoastră

Portul USB memory reprezintă calea către cele mai folositoare caracteristici ale Roland FR-4x. Prin inserarea unei memorii USB încărcate cu melodiile favorite sau materialul cel mai recent al formației dumneavoastră, veți putea interpreta alături de muzică redată și veți putea perfecționa după preferință unele părți. Dacă doriți să vă eliberați creativitatea, FR-4x dispune și de un recorder încorporat; trebuie doar să înregistrați o parte nouă, să o salvați pe o memorie USB, și să transferați creația pe computer pentru a o distribui cu toată lumea. Prin USB este posibilă și arhivarea sigură a setărilor de sunet personalizate.

PREZENTARE VIDEO ROLAND FR 4x demo tonuri by FlyMusic & Fratii Onica

 

 

 

Tiberiu H.