Ovi a ales calitatea pianului Yamaha CP4 de la Fly Music

Ovi, cel care alături de Paula Seling a dus România pe locul 3 în 2010 la competiția Eurovision devine partener Fly Music, urmând să susțină o lungă serie de concerte pe noul pian de scenă Yamaha CP4.

ovi

Primul din această serie va avea loc în Auditoriumul „Joseph Schmidt” al Universității „Ştefan cel Mare” Suceava pe 24 martie, de la ora 19, unde publicul va putea asculta piesele favorite interpretate pe celebrul pian de scenă Yamaha CP4 oferit de Fly Music.

Pe lângă „Playing With Fire” sau „Miracle”, care i-au făcut celebri la Eurovision, vor mai putea fi ascultate compoziții noi ale lui Ovi, inspirate de varietatea de sonorități excepționale al noului Yamaha CP4 Stage.

Instrumentele muzicale pentru scenă, construite de Yamaha, au fost întotdeauna proiectate cu câțiva pași înaintea cerințelor artiștilor. Astfel, pianele digitale pentru scenă au funcții și tonuri profesionale și beneficiază de fiabilitatea incontestabila a producătorului.

Pian de scena Yamaha CP4 Stage cu 88 clape din lemn, cu mecanism de ciocanele si placaj de fildes sintetic.Seria CP4 STAGE este cel mai bun pian de scenă fabricat de Yamaha. O selecție de voci de la pianele de concert din gama Yamaha Premium, ce include CFX, CFIIIS și S6, tradiționalul Eps cu efecte VCM, precum și o varietate de sunete preluate de la sintetizatorul emblematic MOTIF, toate acestea au fost adaptate pe claviatura cu 88 de note cu acționare Graded Hammer pentru a oferi atingerea și răspunsul suprem de pian. Design-ul compact al modelului CP4 STAGE îmbină ușurința cu care poate fi transportat cu stilul elegant, funcțiile accesabile de pe interfața inteligentă cu butoane mari iluminate pentru split&layer ce vă oferă exact controlul de care aveți nevoie, printr-o simplă apăsare de buton.

Pentru mai multe detalii si pret pian scena  Yamaha CP4 Stage.

Vă așteptăm în fiecare zi pe www.flymusic.ro sau într-una din reprezentanțele zonale Fly Music, unde puteți testa și compara toate pianele Yamaha din ofertă și unde veți primi consultanță de specialitate!

Fly Music