Touring Gear: Noua serie de microfoane live de la Beyerdynamic

microfoane beyerdynamic la Fly Music

Cea mai bună Seria Microfoane Live construită vreodată de Beyerdynamic o găsiți la Fly Music.

Seria Touring Gear este o gamă de microfoane deja consacrată de la Beyerdynamic, cu un design total schimbat, cu un nou sistem de identificare pentru a face selecția de microfoane mai ușoră pentru utilizatori. Prescurtarea „TG” de la Touring Gear este urmată de litera specifică domeniului de utilizare – „V” pentru vocal, „H” pentru căști (headphones), „L” pentru lavaliere, „D” pentru tobe (drums) și „I” pentru instrumente. Primul număr arată categoria și următoarea literă specifică tipul de microfon – „D” pentru dinamic, „C” pentru condensator și „R” pentru microfon cu ribbon. Un „S” la final indică un model cu un buton on/off. Touring Gear – sunetul măiestriei germane de la Beyerdynamic.

beyerdynamic-tg-serie

Touring Gear – cele patru categorii:

TG 30: Seria TG V30 (TG V30ds, TG V35ds) este introducerea perfectă în lumea Beyerdynamic. O serie entry level, care poate produce un sunet foarte bun cu un buget mic.

TG 50: Modelele TG V50 (TG V50d, TG V50ds, TG V56c), de o înaltă calitate și sunet de exceptie, vor impresiona cu siguranță – nu doar prin caracteristicile lor tehnice și tonale, dar și prin aspectul lor. Seria TG 50 acoperă toate tipurile de utilizări pentru scenă – microfoane pentru voce, instrumente și tobe, microfoane cu căști și lavaliere. TG 50 este seria standard Touring Gear cu performanțe cu adevărat premium .

TG 70: Modelele din seria TG V70 (TG V70d, TG V70ds, TG V71c) merg un pas mai departe în toate privințele și fără compromisuri: caracteristici tehnice mai bune, materiale de mai bună calitate și chiar un sunet mai bun. Fiecare detaliu contează. Rezultatul: microfoane de primă clasă, fabricate în Germania.

TG 90: Clasa de top din seria de microfoane Touring Gear cuprinde modelele TG V90 (TG V90r, TG V96c) – special proiectate și realizate manual în Germania în cele mai fine detalii atât ca design cât și ca sunet. Performanțele seriei TG 90 îndeplinesc cele mai exigente cerințe pe scena.

Tehnologie de Direcționare a Sunetului (Sound Channeling Technology)

Pentru a obține acel sunet unic, natural „beyer”, experții în acustică de la Beyerdynamic au dezvoltat și perfecționat de zeci de ani o tehnologie de direcționare a sunetului (Sound Channelling Technology). Au creat labirinturi acustice cu geometrii speciale care oferă o direcționare optimizată a sunetului. Fie prin elemente suplimentare, materiale speciale sau un design unic, fiecare microfon Beyerdynamic are propria Tehnologie de Direcționare a Sunetului, pentru a asigura un control optim al undelor sonore care rezultă într-un sunet ideal.

Tobele reprezintă mult mai mult decât acele instrumente care țin ritmul într-o piesă muzicală. Ele sunt o componentă la fel de importantă, prin urmare, microfoanele pentru tobe trebuie să sune clar, accentuat și plin – ele trebuie să transmită sunetul natural al tobelor în loc de o simplă replică. Pentru asta au fost create microfoanele pentru tobe din Seria Touring Gear: pot funcționa la niveluri ridicate de presiune a sunetului, au performanțe excelente la impulsuri și o respingere maxima a feedback-ului.

Foarte bune și recunoscute sunt seturile de microfoane pentru tobe Beyerdynamic TG Drum Set PRO sau Beyerdynamic TG-Drum-Set Pro XL.

set-microfoane-tobe-beyerdynamic-tg-drum-set-proset-microfoane-profesionale-tobe-beyerdynamic-tg-drum-set-pro-xl

Fly Music