Yamaha Clavinova CLP 585 – modelul Premium din categoria Pianelor Digitale, a primit anul acesta prestigiosul premiu Red Dot

Yamaha Clavinova CLP – Sunet superb, fiabilitate și design clasic de pianină. Simplitate în cel mai bun pian digital CLP

Vocile de pian au fost eșantionate de pe pianele de concert Yamaha CFX și Bösendorfer Imperial Real Grand Expression: sunet, atingere și pedale integrate perfect pentru a crea senzația interpretării la un pian de concert ”Real Grand Expression” – fraza ce definește capacitatea de expresie a seriei Clavinova.
Chintesența o reprezintă sunetul, atingerea și pedalele, completate de tehnologia dezvoltată în urma experienței dovedite de-a lungul timpului în fabricarea pianului acustic. Având ”Real Grand Expression”, elementele ce compun această frază sunt îmbinate perfect într-un singur instrument, pentru a crea exact sunetul pe care îl doriți prin apăsarea clapelor și atingerea pedalelor.
Atunci când interpretați la un pian Clavinova, vă imaginați că interpretați la un pian de concert.

Yamaha Clavinova CLP 585 poate fi comandat doar prin partenerii Premium Yamaha, așa că vă așteptăm în magazinele Fly Music pentru a vă convinge.

pian-digital-yamaha-clp-585-pe

Fly Music