Yamaha lansează noul pian portabil PSR-S670

Instrumentele muzicale pentru scenă, construite de Yamaha, au fost întotdeauna proiectate cu câțiva pași înaintea cerințelor artiștilor.

Cu un design uimitor, noi tonuri și stiluri, alături de funcțiile speciale pentru DJ, Aranjor profesional Yamaha PSR-S670 este o claviatură ce depășește toate așteptările.Pian portabil Yamaha PSR-S670

Cele 416 voci (inclusiv MegaVoci), 34 de kit-uri de tobe/SFX și 480 de voci XG, însumând 920 de sunete autentice, de la superbele piane acustice și electrice de la Yamaha până la noile sunete electronice, fac din PSR-S670 instrumentul perfect pentru muzica dance a zilelor noastre;

Pian portabil Yamaha PSR-S670

Noua funcție inteligentă de Arpeggio cu acces instant la o serie de fraze și modele arpegiate sintetizate, alături de cele 230 de stiluri, incluzând o categorie complet nouă pentru DJ, vor permite chiar și unui începător performanțe muzicale neașteptate.

Detaliu pian clapa orga Yamaha PSR-S670

Yamaha PSR-S670 dispune de două controlere live programabile, roată pentru modulație și două intrări de pedale programabile, asigurându-vă un control total asupra vocilor, stilurilor, efectelor și altor funcții în timpul unei reprezentații live.

Detalii pian clapa orga Yamaha PSR-S670

Noul PSR-S670 oferă și posibilitatea instalării de pachete extinse de voci și stiluri (Expansion Packs), venind în întâmpinarea celor ce preferă muzica tradițională. Pachetul cu muzică românească va fi disponibil pe parcursul anului 2015.

Vă așteptăm în reprezentanțele zonale Fly Music, unde puteți testa noul pian portabil Yamaha PSR-S670 și unde veți primi consultanță de specialitate! Nu uitați să vă abonați la newsletter-ul nostru și să ne vizitați în fiecare zi pe flymusic.ro și www.facebook.com/FlyMusicRomania.

Puteți viziona o prezentare a acestui instrument aici:

 

Fly Music