DJ-808 Dj Controller

PRIMUL ȘI SINGURUL INSTRUMENT PENTRU DJ/PRODUCĂTORI

dj-808_df_fr

DJ-808 este un DJ controller de ultimă oră cu un mixer cu 4 canale, drum sequencing încorporat, procesare vocală și cea mai perfectă intergrare posibilă cu Serato DJ. Mergând dincolo de DJ controllere tipice, DJ-808 este un instrument, printr-o mașină de ritm Roland “TR-S” care include cele mai emblematice sunete de tobe din întreaga lume, de asemenea, unitatea poate controla Serato Sampler cu Serato DJ. DJ-808 dispune și de un VT Voice Transformer care poate modifica înălțimea vocii dumneavoastră pentru a o potrivi cu tonalitatea pieselor din Serato DJ, în timp ce două porturi AIRA Link vă permite să conectați sintetizatoare compatibile și alte gadget-uri electronice, și să efectuați un remix live, totul cu un singur cablu USB. Sunetul are o calitate superbă iar hardware-ul are construcție robustă, totuși este ușor de transportat – unitatea fiind pregătită pentru seturi inspiratoare care împing limitele definiției de a fi Ddj-808_fr_in

 • Mașină de ritm TR de la Roland încorporat cu sunete de tobă mare, tobă mică, aplauze și fus-cinel ale unităților 606, 707, 808, 909
 • TR-S sequencer pentru a controla Serato Sampler
 • VT Voice Transformer încorporat cu Pitch, Formant, Ducking și potrivirea tonalității pieselor din Serato
 • Pad-uri sensibile la velocitate și de culoare RGB pentru HOT CUE, ROLL, TR, SAMPLER și altele
 • Platter-uri mari cu latență scăzută și afișaj inregrat
 • 4 Channel FX de înaltă calitate integrat
 • Mixer digital profesional, de sine stătător cu 4 canale
 • Conectați instrumente externe prin MIDI sau AIRA Link USB și interpretați alături de Serato DJ
 • Fidelitate audio 24bit/96kHz
 • Controlați simultan două deck-uri cu modul dual deck
 • 100mm pitch faderi
 • Deblochează Serato DJ și vine împreună cu licența Serato Pitch ‘n Time DJ
 • Conectați platane de DJ sau CDJ-uri prin achiziționarea licenței Serato DVS

Cu DJ-808, Serato și Roland unesc cel mai bun software și hardware într-un singur instrument care prezintă noua era de Djing. Contopește performanța supremă a software-ului Serato DJ cu sunetul definitoriu și ingineria precisă a hardware-ului Roland. Îmbinarea experiențelor acumulate de peste decenii oferă DJ-ilor din zilele noastre echipamente de ultimă generație cu caracteristici inovatoare care deschid o nouă lume a opțiunilor creative, atât pe scenă cât și în studio.

Începând de la sunetele de fus-cinel inconfundabile ale TR-909 la sunetele pătrunzătoare și adânci ale TR-808, mașinile de ritm TR de la Roland au definit sunetele unor întregi stiluri în privința muzicii dance. Personalizați bătăile în momentul respectiv folosind mașina de ritm TR încorporat și sunetele sale emblematice, de asemenea, sequencer-ul de 16 pași care este în sincron perfect cu Serato DJ.

Mașina de ritm TR integrat dispune de sunetele de tobă mare, tobă mică, fus-cinel și aplauze ale unităților TR-808, TR-909, TR-707 și TR-606 – baza ritmică pentru numeroase piese din muzica dance. Aceste sunete folosesc tehnologia premiată și renumită Analog Circuit Behavor de la Roland, care recreează fiabil circuitele electronice originale ale acestor mașini de ritm influente. Așadar veți obține toate caracteristicile acestor instrumente clasice, cu butoane rotative dedicate pentru a controla acordajul, atacul și decay-ul – oferind un caracter modern acestor sunete legendare.
Pe lângă sunetele de tobe TR interne, sequencer-ul TR-S poate declanșa un nou Serato Sampler de 8-sloturi în cadrul software-ului Serato DJ. Puteți amesteca și potrivi sunete de tobe individuale, puteți suprapune sunete de tobă mare și de tobă mică, de asemenea, puteți crea părți de tobe care sunt limitate doar de creativitatea dumneavoastră.

Considerentele de proiectare atente ale unității Roland DJ-808 profită pe deplin de tot ce are de oferit Serato DJ. Compatibilitate cu DVS (prin achiziționarea licenței Serato DVS), butoane dedicate pentru loop control, controale pentru Serato Flip, HOT CUE, FX, chiar și Key Sync – totul este prezent. Funcțiile Key Sync și Loop dispun de secțiuni dedicate pentru posibilitatea de a regla rapid tonalitatea unei melodii sau pentru a schimba loop-ul unui deck particular. Designul fiecărui pad, glisor și buton a fost realizat ținând cont de performanță. Acest flux de lucru este familiar, dar în același timp se simte nou și captivant.

Platter-urile mari, de înaltă calitate oferă senzație fantastică și asigură cea mai scăzută latență dintre DJ controllerele disponibile. Veți obține control incredibil de strict asupra muzicii cu scratch și cut extrem de rapid. Platter-urile durabile și sensibile au afișaje integrate care arată starea redării, așadar dumneavoastră veți putea ține totul sub control. Puteți controla simultan și două deck-uri de la un singur platter prin modul dual deck.

Dacă sunteți un producator muzical, un DJ sau ambii, prin conexiunile încorporate dedicate pentru sintetizatoare, platane, microfoane și altele, DJ-808 vă oferă posibilitatea să ridicați tot ceea ce faceți la un nivel complet nou. Cele două porturi AIRA link USB vă permit să conectați ușor instrumente Roland compatibile și efecte cu ajutorul unui singur cablu USB. Declanșați arpegii sincronizate sau redați live bass line, lead și efecte de sunete. Aveți nevoie doar de o conexiune pentru a îmbogăți seturile de DJ sau producțiile cu elemente muzicale captivante care pot fi sincronizate cu ușurință cu piesele din Serato DJ.

DJ-808 nu dispune doar de o intrare de microfon XLR combo jack de înaltă calitate, ci are și un procesor de voce dedicat –VT Voice Transformer – care poate modifica vocea dumneavoastră în mod drastic. Cu butoanele rotative pentru EQ, Pitch și Formant veți putea crea ușor efecte dramatice de voce în timp ce funcția Ducking reglează automat volumul când vorbiți sau cântați în microfon. Mai mult, funcția Auto Pitch a VT reglează înălțimea semnalului introdus pentru a o potrivi cu tonalitatea pieselor din Serato DJ.

dj-808_r_fr

Roland se bucură de o istorie lungă în privința fabricării instrumentelor rezistente și fiabile, ținând cont de performanță… și nu este o excepție nici unitatea DJ-808. DJ controllerul dispune de butoane rotative și fadere fine, intuitive, curbe ajustabile, crossfader ce poate fi dezactivat și butoane RGB sensibile la atingere pentru HOT CUE, ROLL, SAMPLER, SLICER, PITCH PLAY și declanșarea mașinii de ritm TR.
Echipat cu jack-uri de căști de 1/8” (3,5 mm) și 1/4” (6,35 mm), jack-uri de intrare combo XLR, pre-amp phono încorporat, construcție de calitate și sunet excepțional – DJ-808 este fără îndoială DJ controllerul proiectat cu cea mai mare atenție din toate timpurile.

 

Tiberiu H.