Yamaha & Flowkey Software

Învățați să interpretați la pian sau claviatură alături de Yamaha si Flowkey!

fk_header-740x400_1_ro      V-ați dorit mereu să interpretați la pian sau claviatură? Acum puteți învăța cum să interpretați toate genurile de muzică, cu ajutorul Yamaha și Flowkey – una dintre cele mai cunoscute aplicații Apps pentru a învăța să interpretați la pian. Pentru o perioadă limitată, aveți acces la întreaga librărie a Flowkey de cântece Premium timp de trei luni gratuit, dacă achiziționați un pian digital sau o claviatură Yamaha. Nu este necesară plata pentru a deveni membru.

Ce înseamnă Flowkey?

Flowkey este o aplicație extraordinară care vă învață să interpretați la pian într-un mod intuitiv, utilizată de peste jumătate de milion de interpreți la pian. Oferă o selecție mare de tutoriale interactive, lecții cu răspuns instantaneu și care vă monitorizează progresul. Utilizând Flowkey împreună cu pianul digital sau claviatura Yamaha, veți fi surprinși cât de repede reușiți să interpretați muzica favorită. Aplicația Flowkey este disponibilă, în limba engleză, germană, franceză, italiană și spaniolă.

Aveți gratuit trei luni acces premium la Flowkey dacă achiziționați un pian digital sau o claviatură Yamaha.

Cu Flowkey Premium aveți acces la o gamă mare de cântece și lecții pentru învățare interactivă. Există peste 500 de cântece la alegere dintr-o vastă categorie inclusiv cântece clasice, pop, film și multe altele. Puteți selecta dintre patru nivele de dificultate care se potrivesc nivelului propriu în funcție de progres. Cu Flowkey, a învăța să interpretați cântecele favorite este distractiv și oricine se poate bucura!

 

Termeni si Condiții

Oferta Yamaha de acces premium Flowkey gratuit timp de trei luni este disponibilă atunci când achiziționați un pian digital sau o claviatură digitală Yamaha dintre modelele afișate mai jos în perioada 15/07/2015 – 31/03/2017:

  • Această ofertă constă în acces Premium la Flowkey timp de trei luni.
  • Nu este necesară plata pentru a deveni membru.
  • La sfârșitul perioadei de 3 luni, dacă alegeți să nu vă actualizați statutul de membru, acesta va reveni la statutul gratuit de Basic membership, cu acces limitat la conținutul Flowkey.
  • Această ofertă este disponibilă doar pentru produsele achiziționate de la un distribuitor Yamaha participant din Europa.
  • Produsul trebuie înregistrat în termen de șase luni de la data achiziției.
  • Accesul premium la Flowkey trebuie activat în termen de șase luni de la data când produsul a fost înregistrat.
  • Codurile promoționale nerevendicate în termen de 1 an de la primire vor expira.
  • Accesul la internet și un computer compatibil/dispozitiv iOS sau Android (nu este inclus) sunt necesare pentru a utiliza această ofertă.
  • Yamaha nu garantează disponibilitatea sau compatibilitatea Flowkey pentru toate dispozitivele.
  • Fiecare client poate revendica până la maxim o ofertă și fiecare cod promoțional poate fi revendicat o singură dată.
  • Această ofertă poate fi modificată sau retrasă oricând fără notificare prealabilă sau penalizare.

 

Tiberiu H.