MULTIPLAYER-UL PIONEER XDJ-1000MK2

VÂRFUL ÎN TOPUL TEHNOLOGIEI DIGITALE PENTRU DJ: MULTIPLAYER-UL XDJ-1000MK2 – PREZINTĂ CARACTERISTICI DE NAVIGARE PE INTERNET ȘI SUPORT AUDIO DE ÎNALTĂ CALITATE.

PIONEER XDJ-1000MK2

         PIONEER XDJ-1000MK2

Pioneer a actualizat unul dintre cele mai cunoscute multiplayere cu port USB pentru a crea XDJ-1000MK2.

Noul player moștenește chiar mai multe caracteristici ale celui standard de club CDJ-2000NXS2, incluzând  ecranul color de 7-inch cu rezoluție tactilă înaltă, funcționalitate sporită de navigare și suport pentru a reda la înaltă calitate fișiere de tip FLAC și ALAC. Modalitatea de găsi rapid următoarea piesă pentru a fi redată se face datorită Track Filter-ului, care filtreaza piesele după BPM și cheie, iar noua caracteristică de Matching afișează piesele potrivite pe care le-ați etichetat anterior în Rekordbox atunci când sunt remixate cu piesa ce se derulează în acel moment.

XDJ-1000MK2 își păstrează, de asemenea, caracteristicile cheie anterioare. Puteți utiliza tastatura Qwerty touch-screen pentru a căuta cuvinte cheie, apoi derulați printre rezultate afișate pe ecran sau cu selectorul rotativ mare. Puteți analiza și pregăti melodiile în rekordbox, iar ecranul va afișa informații, cum ar fi Wave Zoom, Beat Counter, Phase Meter si Key Analysis – precum și un acces instantaneu la cue pointurile dumneavoastra pregătite anterior, loopuri și setările personalizate din Rekordbox. În plus, puteți utiliza un cod de culoare pentru dispozitivele USB și portul USB iluminat va reflecta acea culoare, astfel încât să știți instantaneu ce se află pe fiecare dispozitiv.

Pentru a adăuga mai multă creativitate și diversitate la performanțele dumneavoastră, vă puteți conecta controler-ul DDJ-SP1 (comercializat separat) și puteți folosi Performance Pads pentru controlul tactil pentru multele caracteristicile noi sau îmbunătățite ale player-ului XDJ-1000MK2, inclusiv cele opt Hot Cues.
Pioneer XDJ-1000MK2 este disponibil din septembrie.

Tiberiu H.