Roland isi uneste fortele cu producatorul de casti si dispozitive audio de clasa mondiala V-MODA

Investitia strategica intareste pasiunea ambelor branduri pentru creatie, performanta si redare audio intr-un mod exceptional.

Hamamatsu, Japonia – #808Day (8 August, 2016) – Roland anunta astazi achizitia pachetului majoritar in V-MODA, producatorul premiat de casti de inalta fidelitate si de dispozitive audio de clasa mondiala. Investitia strategica ofera companiilor Roland si V-MODA resursele necesare pentru a dezvolta impreuna urmatoarele descoperiri in materie de produse muzicale, le permite sa accelereze dezvoltarea produselor si sa impinga inainte inovatia in domeniul audio. 

Mr. Jun-ichi Miki, CEO Roland a spus: “Suntem incantati ca V-MODA s-a alaturat familiei de branduri Roland. V-MODA a revolutionat castile si a impus personalizarea lor. Designul realizat in Milano, cautarea materialelor si radacinile in DJ-ul profesional, impreuna cu clientii lor loiali sunt active incredibile pentru Roland. E un moment extraordinar pentru ambele companii si suntem dornici de colaborarea dintre V-MODA si Roland. Aceasta noua echipa si audienta pe care aceste produse o vor atrage, vor inspira in mod sigur viitorul muzicii.”

 Vizionar si fondator al V-MODA, Val Kolton a lucrat in ultimii 12 ani creand viziunea brandului  V-MODA, desenand si testand minutios produsele in jurul lumii si inventand produse inovatoare in lumea aglomerata a castilor. Kolton isi va mentine rolul sau in companie ca si CEO V-MODA. Mai mult de atat, isi va oferi expertiza in design-ul produselor diviziilor Dance, DJ si Muzica Electronica a companiei Roland ca si consultant.

 “Pentru mai mult de un deceniu, am conceput viguros produse audio personale de mare calitate pentru audiofilii moderni care reproduc muzica pentru concert sau pentru club” a spus Val Kolton, V-MODA CEO. “Acest parteneriat nu este strict o afacere; este o sinergie strategica care va uni sunetul high-end, materialele si design-ul produselor noastre, cu expertiza legendara de sunet pe diferite genuri si angajamentul pentru excelenta de la Roland. Roland 808, 909 si o multime de produse ne ajuta sa punem bazele fundatiei muzicii de astazi iar impreuna putem continua traditia”. 

 In conformitate cu termenii acordului, Roland a achizitionat 70% din V-MODA, devenind actionar majoritar in companie, cu Val Kolton, CEO si Fondator al V-MODA, pastrandu-si 30% din actiuni. Detaliile financiare si termenii contractului sunt confidentiale.

 Pentru interviul video cu CEO si mai multe informatii despre compania V-MODA alaturandu-se familiei Roland vizitati V-MODA.com/808Day.

 Despre V-MODA

Cu design-ul realizat in Milano, scopul V-MODA este de a amplifica un stil de viata autentic prin produse durabile, insotite de o calitate fara precedent, cu un design modern si o pasiune fara echivoc pentru muzica si materiale. Condusa de un Sef Vizionar si un muzician profesionist Val Kolton, V-Moda imbina inspiratia aniilor renasterii analogice, design-ul italian si carisma unui clasic de la Holywood. Produsele V-MODA au castigat premiile a peste 35 editori si au devenit produse esentiale pentru mai mult de 40% din DJ-ii din top 100. Brandul global este de asemenea brandul de casti #1 pe Amazon bazat pe feedback-ul clientilor (Sursa: http://headphonescompared.com/best-headphone-brands/).

Despre Roland Corporation

Roland Corporation este un producator si distribuitor de top de instrumente muzicale electronice incluzand claviaturi si sintetizatoare, produse pentru chitari, tobe electronice, amplificatoare, produse audio si recordere, produse vocale si produse audio si video profesionale. Cu peste 40 de ani de dezvoltare a instrumentelor muzicale, Roland a stabilit standardele in tehnologia muzicala pentru ca intreaga lume sa le urmeze. Pentru mai multe informatii, vizitati Roland.com

Castile ROLAND M-100 AIRA – V MODA pot fi achizitionate acum si in magazinele Fly Music, vizitati flymusic.ro

Fly Music