Music & Safety – Cânt Responsabil Acasă

Dragi prieteni,
Vremurile pe care le trăim sunt unele fără precedent. Această stare de urgență cauzată de pandemia COVID-19 are un impact semnificativ asupra noastră și a persoanelor noastre iubite, dar și asupra economiei globale sau a felului în care viața noastră de zi cu zi se desfășoară.
Eu doresc să vă spun că Fly Music este aici pentru voi.

Comunitate

Noi am crezut întotdeauna cu tărie în ideea unei comunități muzicale solidare, și că împreună putem să fim puternici și să trecem cu bine peste rele, să ne ajutăm reciproc. Voi fi sincer cu dvs.: nici noi nu suntem scutiți de probleme și de greutăți, firma noastră este supusă unei încercări grele, iar singurul nostru sprijin suntem noi, comunitatea, sprijinul extern fiind mult prea mic. Avem angajați care muncesc din greu pentru ca lucrurile să meargă în continuare, și avem ca și clienți niște oameni deosebiți pentru care suntem recunoscători.

Dorim să vă ajutăm atât cât putem, dar avem și noi o rugăminte: susțineți afacerile locale, mai mult ca niciodată. Cumpărați alimente de la producători autohtoni, comandați de la firme românești, când totul se va termina, faceți-vă vacanțele în minunatele locuri din România, pentru a reconstrui economia și modul de viață obișnuit.

Music & Safety – Cânt Responsabil Acasă

Deși momentan s-au stopat concertele, cântările, evenimentele private, am rămas cu un loc în care fiecare poate să-și exercite pasiunea: acasă. Faptul că nu se pot susține interpretări publice momentan nu trebuie să vă oprească din a cânta și a face ceea ce vă iubiți mai mult. De asemenea știm că probabil mulți dintre voi au veniturile diminuate din cauza lipsei de evenimente sau a șomajului tehnic impus de mulți angajatori, însă dorim să vă ajutăm prin campania noastră Music & Safety – Cânt Responsabil Acasă.

Prin această campanie, vă aducem peste 1000 de reduceri de la peste 70 de producători, la o gamă largă de produse (instrumente de suflat, chitare, boxe, instrumente cu coarde, echipamente studio și multe altele). Regăsiți linkul în care puteți vedea toate produsele din promoție la finalul mailului.
În continuare puteți repeta pentru a nu vă pierde îndemânarea, iar dacă doriți, puteți chiar să susțineți concerte online pentru ascultătorii voștri prin tehnologii și echipamente de streaming.

Este un moment bun de asemenea pentru a vă cumpăra echipamente de scenă la prețuri avantajoase astfel încât atunci când toată situația se va stabiliza, veți avea un nou arsenal de echipamente disponibil pentru a face performanță și de a ului publicul.Încă o dată: fiți puternici, nu vă opriți din pasiunea voastră, și cel mai important: cântați responsabil acasă.
Fly Music și întregul colectiv vă apreciază și este aici pentru voi.

Multă sănătate și vă mulțumim că faceți parte din comunitatea noastră.

General Manager, Fly Music

Music & Safety – Cânt Responsabil Acasă.

Fly Music