TOBELE V-DRUMS ROLAND TD-50K

TOBELE V-DRUMS REDEFINITE PENTRU INTERPRETĂRI PROFESIONALE ȘI UTILIZARE ÎN STUDIO

Când tehnica de interpretare se dezvoltă rapid cariera dumneavoastră își ia zborul, este esențial să cântați la un kit care se potrivește cu ambițiile. Fiind parte a renumitei serii V-Drums de la Roland, TD-50K oferă expresivitate de neegalat pentru cele mai bune interpretări, sesiuni de exersare dificile și utilizare profesională în studio. Construit pe baza oferită de noul modul de sunet TD-50 cu modelare de sunet Prismatic, acest kit electronic vă oferă o gamă largă de sunete electronice, completate cu noua tobă mică PD-140DS și cinelul ride CY-18DR, care dispun de un sistem cu mai mulți senzori. În timp ce cu funcțiile de editare și conectivitate multilaterală captarea sunetelor nu era niciodată mai ușoară. Tobele Roland TD-50K V-Drums sunt la fel de serioase ca și dumneavoastră.

td-50k-performer-view-black-stand

 • Kit electronic nemaipomenit cu cea mai bună expresivitate
 • Modul TD-50 cu modelare de sunet Prismatic și noi sunete încorporate
 • Tobă mică electronică recent dezvoltată de 14” PD-140DS cu sistem de senzori de înaltă rezoluție pentru dinamică de neegalat și detecarea precisă a poziției
 • Noul cinel ride electronic de 18” CY-18DR asigură detectarea precisă a poziției și dinamică îmbunătățită prin sistemul inovator cu mai mulți senzori
 • Fus-cinel VH-11 V-hi-hat, cinele CY-12C 12” și CY-13R 13” V-Cymbals pentru crash
 • Pad compact V-Kick de 12” KD-120-BK
 • Redați propriile sample-uri WAV prin card SD
 • USB audio out de 10 canale pentru înregistrare multi-track cu ajutorul unui cablu USB
 • Ieșire XLR stereo master și opt ieșiri TRS directe asigură conexiuni balansate la un PA
 • Metronom cu funcții Quiet Count și de înregistrare/redare audio pentru exersare
 • MDS-50K stativ pentru tobe

Modelarea de sunet “Prismatic” trezește la viață cântatul la tobe!

Toboșarii experți vor performanță excepțională, iar elementul de bază al tobelor Roland TD-50K reprezintă unitatea TD-50 – un nou modul de sunet performant a cărui tehnologie originală de modelare de sunet “Prismatic” înseamnă că fiecare element al stilului de interpretare este captat și redat cu meticulozitate surprinzătoare. Lucrând alături cu toba mică și pad-urile de cinel ride recent dezvoltate ale TD-50K și procesarea de înaltă rezoluție a TD-50 vă oferă sunetele cele mai realiste, rezonante și expresive pe care le veți auzi de la un kit electronic.

Personalizați sunetele pentru interpretări live și pentru studio

Situațiile diferite nu înseamnă problemă pentru TD-50, care oferă o paletă de kit-uri încorporate, potrivite pentru fiecare sesiune. Cu acest modul avansat sunetele pot fi personalizate în detalii, incluzând reglarea fețelor și a corpurilor, suprapunerea eșantioanelor interne, ajustarea microfonului și ambianței. Mai mult, un compresor și un egalizator cu trei benzi pot fi controlate individual pentru fiecare pad, în timp ce cu trei secțiuni independente de multiefecte veți putea aplica unor tobe 30 de tipuri de efecte, precum delay, flanger, saturator și multe altele. Multicompresorul cu două benzi și egalizatorul cu trei benzi la output vă permit să modificați dinamica generală și balansul tonal, în funcție de locul unde vă aflați: în studio sau pe scenă. Funcția nouă Snapshot este modalitatea rapidă de a schimba și a compara editări înainte să fie aplicate modificări permanante sunetului.

Folosiți tehnici autentice cu noul PD-140DS de 14”

Toba mică digitală PD-140DS lucrează alături de modulul de sunet TD-50 pentru a oferi tobei mici un nou nivel de expresivitate. O față mesh nouă-nouță cu trei straturi, montată pe un shell de 14” pentru simț și rebound natural, datorită căror caracteristici interpretarea devine instantaneu familiară. Însă acum, cu sistemul de senzori recent dezvoltat, loviturile efectuate pe suprafața pad-ului sunt detectate și mai precis, iar dinamica interpretării este captată cu meticulozitate. Loviturile rim shots și cross stick sunt detectate automat deoarece pad-ul detectează mâinile dumneavoastră și acționează în conformitate, producând un sunet natural, detaliat și cu caracter.

Tehnici avansate cu noul cinel ride CY-18DR

Cinelul ride este unul dintre cele mai expresive elemente ale unui kit, iar Roland a dezvoltat un nou CY-18DR pentru a completa stilul dumneavoastră de interpretare. Având dimensiune obișnuită de 18” și mișcare familiară în timpul interpretărilor, acest cinel digital se potrivește perfect kit-ului dumneavoastră. Sistemul de înaltă rezoluție cu mai mulți senzori din pad-ul de cinel detectează în mod continuu fiecare lovitură pe întreaga suprafață a cinelului, lucrând alături de modulul TD-50 pentru o dinamică și sensibilitate cu care până acum nici un pad de cinel nu era înzestrat. Cântați la cinelul CY-18DR folosind tehnici precum legato și soft bell strokes pentru a descoperi nuanțele. Sunetul cinelului poate fi dezactivat cu o singură atingere!

Interpretați împreună cu fișierele WAV favorite și înregistrați ușor în DAW

Fiind un toboșar creativ, veți iubi conexiunile unității TD-50K care permit apariția inspirației în ambele direcții. Utilizând slot-ul pentru cardul SD, este ușor să redați fișiere WAV proprii folosind unul dintre pad-urile tobei TD-50K. Puteți reda sunete WAV în loop sau le puteți suprapune cu sunete interne în timp ce controlați volumul și tonul prin panoul din față al TD-50. Odată ce ați creat un groove superb, trebuie doar să conectați modulul TD-50 la un computer prin USB pentru înregistrare multi-track direct în DAW-ul favorit. Pot fi înregistrate separat până la 10 canale, care apoi pot fi editate pentru un sunet mai interesant, etc. Se poate alege și dintre formate de audio sampling: 48 kHz, 96 kHz și standardul 44.1kHz.

Fiți pregătiți mai rapid prin conexiuni balansate pentru PA

Dacă cântați live în fiecare seară, TD-50K vă va ajuta să evitați procesul lung și efortul necesar pentru configurarea setului de tobe. TD-50 este primul modul de sunet V-Drums care dispune de ieșire XLR stereo master și opt ieșiri TRS directe, asigurând conexiune balansată pentru un sistem PA. Atribuirea pad-ului la una dintre ieșirile individuale este simplă, controale de volum master/căști și faderele balansează instantaneu nivelul de ieșire pentru fiecare pad. De asemenea, volumul poate fi atribuit în așa fel încât să controlați doar căștile, permițându-vă să reglați nivelul de monitor fără afectarea semnalului PA.

Funcții de exersare pentru dezvoltarea tehnicii

TD-50K este alegerea toboșarilor cu experiență, însă întotdeauna există loc pentru îmbunătățire. Acest nou kit nu doar scoate la iveală tehnica dumneavoastră, o și îmbunătățește în mod activ, oferind funcții încorporate care vă ajută să profitați la maxim de exersări. Fie că vă perfecționați sincronizarea cu funcția Quiet Count sau cântați alături de acompaniamente prin slot-ul pentru cardul SD, este ușor să fiți inspirați chiar dacă exersați singur.

td-50k-performer-view-chrome-stand

Tiberiu H.